φωτό

Πηγή: http://www.dr-blogger.com/2011/09/imagebook-of-posts.html#ixzz3Av5XvJnR

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

19/12/2018: Στιγμιότυπα από την τριπλή γιορτή στην Αλλοτροπία

Η Γκρέτα, με μία από τις πολλές φίλες της, που όλοι μαζί θα γίνουν φέτος ο Άη Βασίλης των 20 μικρών παιδιών, που βρίσκονται με τις μητέρες τους στις φυλακές του Ελαιώνα, καθώς όπως είπε η Γκρέτα: "ο Άη Βασίλης δεν μπορεί να πάει εκεί , γιατί είναι κλειδωμένα!"

Ο μικρός Ανδρέας έμαθε για το κίνημα της Γκρέτας και ήρθε από την Αράχωβα.  Είναι κι αυτός ένας από τους μικρούς Άη Βασίληδες , συμπαραστάτες της Γκρέτας!

Η Γκρέτα και μερικά από τα παραμύθια που μαζέψαμε. Καμαρώνει και χαμογελά. 
Η Γκρέτα παρεμπιπτόντως, μας διδάσκει τι θα πει ταπεινότητα!

Ρούχα, παπουτσάκια και πάνες! Καινούρια αλλά και τα μεταχειρισμένα ήρθαν πλυμένα και σιδερωμένα. Ευχαριστούμε τις μαμάδες, για τον κόπο που έκαναν.  

Και φυσικά παιχνίδια!
 Γιατί όπως λέει και η Γκρέτα : "είναι απαραίτητα για τα παιδιά"
Ο Αντώνης Κόντος μας διαβάζει άγνωστες ιστορίες για τους μουσικούς-σκιτσογράφους Μια ακόμη ευχάριστη στιγμή: Tρία (3) νέα τραγούδια, σε στίχους Δημήτρη Τζουβάλη και μουσική Χρήστου Ζωγράφου, ακούστηκαν για πρώτη φορά στην Αλλοτροπία. ( προσεχώς στο youtube)

Και φυσικά φίλοι και γνωστοί, μοιραστήκαμε μουσικές, χαμόγελα, συναισθήματα και γεύσεις! Ένας μπουφές από την προσφορά και την αγάπη όλων όσων ήταν εκεί.
 Ευχαριστούμε επίσης, για τις προσφορές στο τραπέζι μας:  το ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΖΕΜΕΝΟΥ στο Ζεμενό, το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ στην Αντίκυρα, τον ΦΟΥΡΝΟ ΣΚΑΛΤΣΩΝΗ στην Αντίκυρα, τον φούρνο ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ στα Άσπρα Σπίτια και το Κρεοπωλείο ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ στην Αντίκυρα. 

Ζωγράφος, μπουζούκι και Παππάς, κιθάρα.

Και πάλι ο Αντώνης Κόντος μας φωτίζει με άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή και το έργο των δημιουργών.

Και το χαμόγελο δεν έλειψε από κανένα χείλι....

Ευχαριστούμε τους μουσικούς, και φίλους πλέον της Αλλοτροπίας , που για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αφιλοκερδώς, μας χάρισαν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

Ορχήστρα( από αριστερά):
 Χρήστος Ζωγράφος - Χρήστος Παππάς - Εύη Γεωργάρα - Φίλων Καραμπέτσος και Φρίξος Καλούδης

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου