φωτό

Πηγή: http://www.dr-blogger.com/2011/09/imagebook-of-posts.html#ixzz3Av5XvJnR

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Σωματείο ΑμεΑ ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΗΣ, ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σωματείο ΑμεΑ ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΗΣ, ευχαριστήρια ανακοίνωση
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΙΤΣΟΥ – «Παιδιών με ειδικές δεξιότητες, για παιδιά με ειδικές δεξιότητες», που οργάνωσε το σωματείο ΑμεΑ ΑΣΚΛΗΠΙΑΔΗΣ στο μέγαρο του Συλλόγου Ιμβρίων, 
σε συνεργασία με:
την «ΑΛΛΟΤΡΟΠΙΑ», Λαϊκή Ακαδημία Γραμμάτων, Τεχνών και Παράδοσης 
και
το «ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας.
Πάρα την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την πόλη μας αυτές τις δυο μέρες, η έκθεση είχε σημαντική επισκεψιμότητα από απλούς πολίτες και όχι μόνο. Ανάμεσα σε όσους επώνυμους τίμησαν τους μικρούς ανάπηρους καλλιτέχνες ήταν ο  τραγουδιστής, μουσικός και Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Γιώργος Νταλάρας, ο π. Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής  και βουλευτής Β’ περιφέρειας Αθήνας κύριος Γιάννης Μπαλάφας,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ κύριος Γιώργος Κουτελάκης, καθώς και αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης ΣΤΡΟΦΗ, αποτελούμενη από τους Νίκο Γεωργούτσο και Ανδρέα Νικολακόπουλο. Στην Έκθεση Σκίτσων των παιδιών είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και η κυρία  Δήμητρα Νάνου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νοτίων Προαστίων, της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».  Κοντά στους μικρούς καλλιτέχνες μας βρέθηκαν επίσης: η τομεάρχης  του Νοτίου Τομέα Αττικής από τους ΑΝΕΛ, κα Παπαδοπούλου Ελένη, ο  π. Γενικός Διευθυντής του Υπ. Πολιτισμού κ. Βασίλης Διονυσόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος της Αρμένικης Νεολαίας κύριος Λεβόν Αγαζαριάν.
Το σωματείο μας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν αφήνοντας στην άκρη την ζεστασιά του σπιτιού τους, και ενώ έξω υπήρχαν άνεμοι ταχύτητας 120 χιλιομέτρων για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των παιδιών μας, που για άλλη μια φορά μας εξέπληξαν με το θάρρος τους και τη ματιά τους.
Η έκθεση αυτή θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί, αν το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Ιμβρίων δεν μας είχε συνδράμει. Σημαντικότατο ρόλο στην ενημέρωση των πολίτων, έπαιξε επίσης, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, για την οποία ένα ευχαριστώ είναι λίγο, μιας και μας έχει αποδείξει επανειλημμένα την ευαισθησία της στην κάλυψη τέτοιων θεμάτων, την ώρα που σε κάποια αλλά κανάλια η λογική τους είναι ότι «δεν πουλά». Ειλικρινά είναι άξια για την προσφορά της. 
Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι δημοσιογραφικές ιστοσελίδες που διέσπειραν την είδηση:








Σημείωση Αλλοτροπίας: Για την επίτευξη της συγκεκριμένης έκθεσης και δράσης ταυτόχρονα,
ο άνθρωπος κλειδί ήταν ο σκιτσογράφος Γιάννης Γερούλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου